Beste camperaars,

Mini camping Weizicht heeft een unieke, centrale ligging. Niet in de drukte van de stranden, maar op 10 min. afstand daarvan.

Onze 13 verharde camperplekken hebben inmiddels laten zien dat zij de grootste campers aan kunnen. Van een VW camperbus tot een Carthago dubbel-asser, ze kunnen het allemaal aan.

4 plaatsen liggen aan de voorkant, in het verlengde van de parkeerplaats, met een fijne grasstrook ernaast. 9 plaatsen met een ruimer veld (voor diegene die wat langer willen blijven staan) op het eigenlijke kampeerveld.

In de zomer, als het veld hard, is kunt u natuurlijk ook gewoon op een plaats staan. Daar hebben we er nog eens 10 van!!

Alle voorzieningen zijn aanwezig. U heeft stroom (10 amp), water aan en afvoer op de plaats.

Verblijft u met de camper op mini camping Weizicht dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze camperservice.

Hier kunt u grijswater en het chemisch toilet lozen en schoon water bijvullen.

Wanneer u niet met uw camper op onze camping overnacht, dan kunt u tegen betaling van het servicetarief gebruik maken van het servicepunt op onze camping.
Het servicetarief is € 2,50.


Op 11 min. lopen is een bushalte. Deze brengt u naar Goes, zierikzee, Veere en middelburg. Vraag bij de receptie naar de reistijden, of kijk op www.9292ov.nl

Voor alle ander algemene informatie over ons mooi eiland klik hier.

Camper pagina
Onderstaande foto's geven een sfeer- impressie van de plaatsen en het terrein. Klik een foto aan en bekijk ze allemaal in groot formaat. Veel plezier en graag tot ziens.

Meer foto's ziet u op de foto pagina
U kunt ons vinden in de gidsen van:
prijzen onder aan de pagina prijzen
Nieuw!! 2015-2016   Het hele jaar open.
Nieuw sanitair gebouw voor de winter, geïsoleerd  en met vloerverwarming. Volledig geoutilleerd invaliden toilet/douche.  Volledig rolstoel toegankelijk. Van uw plaats naar het toiletgebouw.