ALGEMEEN
Mini-camping "WEIZICHT" heeft 25 plaatsen. Uw plaats is ruim. Er zijn 13 plaatsen van 150 m2,  en 12 plaatsen van 225mtr2. Alle plaatsen zijn voorzien van water aan- en afvoer en electra (10 amp). Het terrein is autovrij, goed verlicht en hier en daar staan bloembakken.DE RECEPTIE
Het receptie gebouwtje is de hele week geopend en bij aankomst wacht u daar een lekker kopje koffie. U kunt er verder terecht voor allerhande zaken. Van fiets verhuur en fiets routekaarten tot het lenen van een boek. Er is daar ook ruimte voor het leggen van een kaartje. VOOR DE CAMPERS
Wij liggen zeer centraal in Zeeland, op nog geen minuutje van de doorgaande weg Goes, Zierikzee. Ideaal om Zeeland te verkennen, of als pleisterplaats als u op doorreis bent naar het zuiden. We hebben 7 makkelijk toegankelijke, verharde plaatsen, voorzien van electra en water. Daarnaast is er een loospunt voor grijs water. Vier van de plaatsen liggen vooraan, zijn omzoomd met beukhaagjes en hebben een grasstrook. De andere drie liggen op het terrein en zijn 150 mtr groot. 
Wifi is gratis op het hele terrein.SANITAIR
De  2 sanitair gebouwen zijn nieuw, schoon, voorzien van afvalbakken, handzeep en toilletpapier en staan op een centrale plaats voor alle eenheden. Het gebouw op het eerste veld heeft 4 wc's met wastafel, 4 douches (8 min douchen:  0,50 euro) en 2 overdekte afwasplaatsen. Het gebouw op het tweede terrein heeft twee w.c', twee douches en twee wascabines. In een van de douches is baby verzorgingsmateriaal aanwezig. Een aankleedkussen, luieremmer en een badje op standaard. Deze is ook verwarmd.

Daarnaast hebben we een gloednieuw toiletgebouw met vloerverwarming en een invalidentoilet/douche/wastafel. 
Nu kunt u de hele winter aangenaam van het toiletgebouw gebruikmaken.

U kunt uw chemisch toillet lozen in de daarvoor bestemde stortplaats.VOOR DE KINDEREN
Op verschillende plaatsen op het terrein vind u dieren. Er is een eendenput, een kippenkooi, er lopen twee varkentjes in de wei en er is een konijnen kooi waar de kinderen zelf in mogen.

Er is een speelplaats voor de kinderen met enkele schommels, een zandbak, wipbeesten, speelgoedtrekkers, klimrek en een glijbaan. Daarnaast hebben we een supergrote, ingegraven trampoline, een pingpongtafel  en een heerlijk groot speelveld. Hier kan naar hartelust gevliegert, gevoetbalt enz. worden zonder dat andere gasten er overlast van hebben.

Bij de speeltuin ligt ook de jeu de boules baan. Op z'n frans overspannen met dakplantanen. In de receptie vindt u setjes ballen.

Schijnt de zon, dan kunnen de kinderen lekker spetteren in een zwembad(je). Een opzetbad van 4 mtr doorsnee kan voor de nodige pret zorgen.


SLECHT WEER ACCOMODATIE
En zijn de weergoden ons niet zo gunstig gezind, dan hebben we een nieuwe binnenspeelplaats voor hen en u gemaakt. Hier staan voor de kleinere kinderen een krijtbord, magneetbord, werkbank, keukentje, garage en speelboerderij, alles met toebehoren. Een lekkere grote duplotafel met 5 zitjes. Een verf, teken en knutselruimte met kleurplaten en een prikbord. Voor de grotere kinderen (en daar vallen de volwassenen natuurlijk ook onder) een tafelvoetbalspel, een airhokeytafel, sjoelbakken en een tafelbiljard. Het geheel hebben we afgemaakt met een tv en videorecorder en een hele hoop tekenfilms. Deze ruimte kunnen we, overdag en 's avonds,  in de gaten houden middels een camerasysteem.


Veel ruimte om te spelen
even voorstellen
zeeland
zeeland
De voorzieningen op het terrein.
even voorstellen