Homepagina
Voorzieningen
Sign InView Entries
"WEIZICHT"

Boven in de kop van het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, liggen twee plaatsjes, Kats en Colijnsplaat. Daar midden tussen de landerijen, vindt u mini camping “WEIZICHT’. Met zijn 25 plaatsen, een oase van rust, centraal gelegen op nog geen kilometer van de doorgaande weg Goes-Zierikzee. 

Charles, Hanneke,
Elske en Gert-Jan van de Bilt
en niet te vergeten hond Daisy, heten u
  van harte welkom.De camping ligt zeer centraal in Zeeland. Van hieruit kunt u zowel een uitstapje maken naar het strand, groot of klein, maar evengoed naar de plaatsen Zierikzee en Goes, plaatsen die hele goede winkels hebben, maar evenzo een groot historisch verleden. Veelal rijdt u een kwartiertje naar strand of stad. 

Onze sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en voorzien van douches (8 min: 0,50 euro), toiletpapier, luchtverfrissers en hand- zeep en -papier.

Voor de kinderen zijn er, duidelijk in het zicht van alle plaatsen, twee speeltuintjes, waar naar alle lust geklauterd, geschommeld en gegleden kan worden.  De trampoline en, in ons binnen speelhonk, de airhockeytafel, zijn bij de kinderen favoriet.

Daarnaast hebben we allerlei soorten boerderijdieren. Knabbel en Babbel de geiten, Madelief en Manlief de ganzen, Hendrik en Hendrika de kaapse eenden, een hele toom loop eenden, poezen, kippen en natuurlijk onze siereendjes.
Bekijk ook de vernieuwde zeeland pagina eens. Deze staat vol leuke uitstapjes voor jong en oud.

Wi-Fi op alle plaatsen tegen betaling.
Even voorstellen!!