Wat is er voor de kinderen?
Wat is er voor de kinderen? Nou, een hele hoop!!

Nieuw in 2013
Een grote schommel met nestschommel en twee gewone schommels.


Er wordt wel eens gezegt dat kinderen niet meer nodig hebben dan, vriendjes, water en zand om zichzelf bezig te houden. Nu is dat ook gedeeltelijk wel waar, maar waar spelen kinderen als het eens niet zulk mooi weer is om buiten te spelen?

Wij hebben geprobeerd aan alles te denken.

Als het lekker weer is dan spelen de kinderen lekker buiten en hebben ze voldoende ruimte om te sporten, voetballen, vliegeren en zo verder.

Een trampoline helpt mee om de feestvreugde te vergroten en daarnaast hebben we dan nog de beesten, groot en klein waarmee ze zich kunnen vermaken.

Als het weer eens niet zo lekker is dan kunnen de kinderen terecht in de binnen accomodatie. Lekker veel speelgoed, spelletjes, een voetbalspel, een airhockeytafel, sjoelenbakken, krijtbord, een legotafel, een speelboerderij, een keukentje, werkbank, barbiepoppen en een tekenruimte met teken- en verfmateriaal.

Eens in de zoveel tijd bakken we pannenkoeken voor de kinders en gaan ze met de boer mee op een ritje met de boerenkar, natuurlijk vergezeld door menig ouder. We kijken dan bij de koetjes, of doen een wedstrijdje wie het eerst op de dijk staat.

Is het weer echt heel slecht dan hebben we nog een filmscherm waar we afhankelijk van de leeftijden een film draaien.